Hur kommunicerar jag med mina deltagare?

Du behöver i regel inte själv kommunicera med dina deltagare om tillfället. Om all nödvändig information om ditt tillfälle finns med i beskrivningen och/eller i välkomsthälsningen så sköter systemet all kommunikation med deltagarna. Kommunikation som sker automatiskt är t.ex. bokningsbekräftelse, kvitto, påminnelse och uppmaning om att lämna omdöme via mail och sms.

Om du ändå behöver kommunicera med dina deltagare så ska du använda meddelandefunktionen. När du skickar ett meddelande genom meddelandefunktionen får samtliga deltagare på det datum du har valt ett meddelande via mail och sms. Exempel på tillfällen när det lämpar sig bra att skicka ett meddelande via meddelandefunktionen:

  • Du har glömt viktig information konceptsidan eller i välkomsthälsningen
  • Platsen har ändrats
  • Du behöver ställa in tillfället
  • Efter avlsutat tillfälle för att berätta om dina andra kurser, event eller föreläsningar, eller för att följa upp på någon fråga som ställdes

Skicka ett meddelande via meddelandefunktionen

Gör såhär för att skicka ett meddelande:

1. Välj  Hantera datum och deltagare i menyn i ditt Skillbreak-admin.

2. Välj vilket datum meddelandet gäller och klicka på knappen  Visa detaljer.

3.Klicka på knappen  Skicka meddelande.

4. Skriv ditt meddelande i rutan och klicka sedan på knappen Skicka. Meddelandet skickas iväg till samtliga deltagare via mail samt notis via sms och sparas på välkomstsidan. Observera att meddelanden inte går att redigera i efterhand.

Viktigt att veta! Meddelandet som du skickat visas på välkomstsidan för ditt specifika datum och blir synligt även för dem som bokar in sig efter att meddelandet skickades ut. Du behöver alltså inte vänta med att skicka ut ditt meddelande tills det är fullbokat.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss