Vilken kommunikation får mina deltagare?

När en användare gör en bokning så börjar en automatisk kedja av kommunikation till deltagaren i vårt system. Vi ser till att dina deltagare får bekräftelse, påminnelser och att användarna lämnar omdöme efter tillfället. 

1. Bokningsbekräftelse 

Det första som händer när en deltagaren har bokat och betalat sin plats är att en bokningsbekräftelse skickas ut via mail och sms. Från mailet länkar vi till en sida som är unikt för datumet. Där visas detaljer om den välkomsthälsning du har skrivit för det specifika tillfället. Är det en Live Online Session får deltagaren även anslutningsuppgifterna för Zoom. 


2. Påminnelse per mail

Sju dagar innan tillfället skickar vi ut en påminnelse till deltagarna via mail om att det närmar sig.


3. Påminnelse per SMS

Dagen innan skickar vi ut ett påminnelse sms. Är det ett online-koncept skickas samma påminnelsen ut även via mail så att de deltagare som villl ansluta via sin dator enkelt ska få tillgång till information om hur dom ansluter.


4. Recension 

Efter avslutat tillfälle så skickar vi ut ett sms med länk där deltagarna ombeds att lämna ett omdöme. Deltagarna ombeds lämna publik (synlig på din koncept och profilsida) och privat konstruktiv feedback och förbättringsförslag. Det senare mailas till dig i ett privat mail. Om deltagare inte har lämnat någon feedback kommer det även en påminnelse via mail några dagar senare.


  1. Notiser om nya datum

Deltagarna får även notiser när du släpper nya datum. På eftermiddag/kväll, dagen efter att du publicerat nya datum går det ut automatiska mailpåminnelser till dem som bevakar dina koncept. Så uppmuntra gärna dina potentiella kunder att bevaka dina koncept och följa dig på Skillbreak.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss