Hur ställer jag in ett datum?

Om du inte har några inbokade deltagare kan du själv plocka bort datumet i ditt Skillbreak-admin. Har du inbokade deltagare ber vi dig vara omsorgsfull med att ställa in och endast göra det i absoluta nödfall. 

Hur ställer jag in ett kommande datum?

Gå till "Hantera datum och deltagare" och klicka på knappen som ser ut som tre prickar (•••) vid datumet du vill välja och sedan "Ställa in/Omboka". Då får du upp ett formulär där du anger skäl för varför du ställer in, skriver en hälsning till deltagarna och fullföljer genom att klicka på "Bekräfta". Deltagarna meddelas då automatiskt och kan själva omboka sin plats inom 7 dagar. Om de inte väljer att boka om initierar vi en full återbetalning på 8e dagen, som i sig kan ta upp till ytterligare 10 dagar innan pengarna når deras konto. Om de har valt att betala med faktura men inte betalat den ännu så makuleras den i sådana fall.

Att tänka på: 

  • Publicera nya datum innan du ställer in för att ge deltagarna möjlighet att omboka direkt.
  • Var ute i god tid, gärna fyra dagar innan starttid. 
  • Förklara för deltagarna varför du ställer in och uppmana till att omboka 

Vad händer om jag inte når upp till mitt minimiantal deltagare?

Du har rätt att ställa in ett datum om du inte har kommit upp i minimiantalet du har satt för antal deltagare. Du ansvarar själv för att fatta det beslutet och följer processen ovan om du önskar ställa in. Tänk på att ett inställt tillfälle kan bli en dålig kundupplevelse.  Vid tre inställda tillfällen kan din ranking på Skillbreak.com komma att påverkas.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss