Aktuella avgifter och priser

Med verktyget Tools by Skillbreak hanterar du dina bokningar, tar betalt och håller koll på dina deltagare. Det kostar inget att utvärdera verktyget genom att lägga upp koncept och profilsida, det är gratis för gratisevent och du har ingen bindningstid. Läs mer om vad som ingår och våra prisplaner här https://tools.skillbreak.com/pris


Månadskostnad eller bokningskostnad

Du kan ha prisplanen Free med bokningskostnad per plats eller premium med månadskostnad. Med Free har du en begränsad version som låter dig ta emot bokningar utan månadsavgift. Då kostar det 40kr per betald bokning.

Med våra premium prisplaner; Standard, Standard+ och Enterprise har du ingen kostnad per bokning men betalar en månadskostnad. Standard kostar 300kr (upp till 15 betalda platser), Standard+ kostar 600kr (upp till 30 betalda platser) och Enterprise ger vi offert på vid över 30 bokningar per månad.

Våra premiumplaner har ingen bindningstid, bara en månads uppsägningstid. Annonsavgift och transaktionsavgifter dras från din utbetalninsspecifikation.

Månadsavgiften faktureras med en månads uppsägningstid. Läs mer om varför du ska välja en premiumprisplan och de fördelar som finns med det.


Transaktionsavgifter

När du tar betalt med Skillbreak Tools tillkommer en transaktionsavgift. Gratis event har naturligtvis därför ingen transaktionsavgift. Transaktionsavgift utgår för betalningar och återköp som sker hos våra betalnings-leverantörer och beror av kundens val av betalsätt, kort, Klarna eller faktura. Vi tar betalt för och speglar den avgift som betalleverantörerna tar betalt från oss.


Räkneexempel:

För ett event som kostar 100kr kommer transaktionsavgifterna hamna någonstans mellan 6.6kr och 17,4kr (med 11.3kr) För ett event som kostar 1000kr kommer det bli mellan 34kr och 68kr (med 38.8kr).


Annonsering

Som tillägg kan du välja att ge dina koncept en extra skjuts genom att annonsera på skillbreak.com, en av Sveriges största marknadsplatser för lärande. Det kostar +8% per bokning som genererats från marknadsplatsen. Använd dina delningslänkar för att slippa annonsavgiften för bokningar du genererar själv i egna kanaler.  


Publiceringsavgift

Just nu 0 kr (normalt 95 kr). Publiceringsavgiften är en engångskostnad när du skickar in ett koncept för granskning och annonsering.Är du osäker på vad som passar dig? Kontakta oss på expert@skillbreak.com så hjälper vi dig hitta rätt.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss