Kan jag använda mitt vanliga Zoom konto på Skillbreak?

När du håller onlinemöten och webinars genom Skillbreak så använder vi en integrerad lösning med Zoom som kopplar ditt Zoom-konto till Skillbreak inför varje onlinemöte. Det innebär att du får tillgång till Zooms premium-funktioner under dina möten och webinars via Skillbreak.

Jag har ett gratis-konto på Zoom

Om du använder ditt gratiskonto på Zoom för att hålla onlinemöten och webinars även utanför Skillbreak rekommenderar vi att du istället skapar ett nytt gratiskonto som du kopplar till Skillbreak för att undvika att kopplingen påverkar dina andra event. 

Om du bara planerar att hålla onlinemöten och webinars via Skillbreak med ett redan befintligt gratiskonto på Zoom kan du använda det. 

Jag har ett premium-konto på Zoom

Om du redan har ett premium-konto på Zoom men bara planerar att hålla onlinemöten och webinars via Skillbreak fortsättningsvis rekommenderar vi att du nedgraderar till ett gratis-konto. Med vår integrering till Zoom får du tillgång till alla premium-funktioner på Zoom under dina onlinemöten och webinars via Skillbreak. 

Om du även håller onlinemöten och webinars utanför Skillbreak rekommenderar vi att du istället skapar ett nytt  gratiskonto som du använder specifikt för Skillbreak. Med vår integrering får du tillgång till Zooms premium-funktioner under dina onlinemöten och webinars via Skillbreak.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss