Hur tar jag bokningar från mina egna kanaler?

Genom att integrera med Skillbreak och använda dina delningslänkar kan du enkelt skapa en smidig bokningsupplevelse för dina kunder och spara tid genom att samla alla bokningar på ett ställe. När du får bokningar via dina delningslänkar slipper du annonsavgiften eftersom du har genererat bokningen själv. 

Ta emot bokningar från egen site

Gör såhär:
  1. Välj ut en delningslänk som leder till den sida du vill länka till. Du hittar dina delningslänkar under knappen som ser ut som tre prickar (•••) på sidan Mina koncept. Om du har en samlingssida finns det också en delningslänk där.
  2. Kopiera delningslänken.
  3. Klistra in länken på exempelvis en knapp, text eller i menyn på din site.
  4. Ta emot bokningar på Skillbreak utan att betala annonsavgift.

Exempel, länk till Samlingssidan:

Exempel, länk till betalsidan:

Ta emot bokningar från sociala medier

Gör såhär:
  1. Välj ut en delningslänk som leder till den sida du vill länka till. Du hittar dina delningslänkar under knappen som ser ut som tre prickar (•••) på sidan Mina koncept. Om du har en samlingssida finns det också en delningslänk där.
  2. Kopiera delningslänken.
  3. Klistra in länken i exempelvis din biografi på Instagram, på Facebook eller på andra ställen där du marknadsför dina koncept.
  4. Ta emot bokningar på Skillbreak utan att betala annonsavgift.

Tips! Använd en tjänst för att skapa ett länkträd och länka till obegränsat antal sidor direkt från din biografi på Instagram. Vi använder gratistjänsten Linktree i vår biografi, såhär skapar du ett länkträd med Linktree.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss