Vad är delningslänkar?

Delningslänkarna använder du för att slippa annonsavgift när du själv genererar bokningar i egna kanaler. Använd bokningslänkarna för att ta betalt och ge alla dina kunder en professionell bokningsupplevelse, samtidigt som du maximerar din exponering och sparar både tid och pengar.

Måste jag använda mina delningslänkar?

Nej, men det finns både tid och pengar att spara för dig som idag annonserar på marknadsplatsen. Du slipper betala annonseringsavgift när du genererar bokningar själv och sparar tid genom att samla alla bokningar på ett ställe.

Var hittar jag länkarna?

Du hittar dina delningslänkar på sidan "Mina koncept". Klicka på knappen ••• för det koncept det gäller och välj "Mina delningslänkar". Kopiera önskad länk och dela den på din site, i sociala medier eller i andra kanaler. För dig som har prisplanen Standard eller Premium kan du även länka till din samlingssida som du hittar genom att gå till "Min samlingssida" och sedan "Min delningslänk".

Vad är skillnaden mellan betalningslänken och länken till konceptsidan?

Med hjälp av betalningslänken kan du skicka dina kunder direkt till betalsidan där dom väljer datum, anger sina uppgifter och betalar. På betalsidan finns bara den viktigaste information om ditt koncept, använd betalningslänken om du redan beskriver ditt koncept på egen site men vill ta betalt och hålla koll genom Skillbreak.

Länken till konceptsidan visar din konceptsida precis som vanligt, men i länken finns speciell information som hjälper oss att särskiljer bokningar som du genererat från dem som genererats genom marknadsplatsen.

Kan jag använda länkarna för att ta bokningar från min egen site?

Absolut! Använda dina delningslänkar för att länka en knapp eller en text på din egen site och börja sälj platser från din egen site på nolltid. Läs mer

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss