Kom igång med ditt erbjudande

Härligt att du vill dela dina kunskaper! Vi vill ge dig bästa förutsättningarna att fokusera på din verksamhet istället för tidskrävande administration. Här kommer därför en guide för hur du hanterar dina bokningar. 


  1. Publicera ditt erbjudande
  2. Lägg upp datum
  3. Skapa en bokningssida
  4. Börja ta bokningar
         

Publicera ditt erbjudande

Börja med att logga in på ditt Skillbreak-konto och klicka på din profilbild högst upp till höger. Välj sedan “Lägg till” → “Kurs”. Du kommer då till formuläret och fyller i all information om ditt erbjudande. 

  

 

 

 

 

  

     

                         

Lägg upp datum

Nu är det dags att lägga till dina första datum. Gå till “Hantera datum och deltagare”, välj kurs och “lägg till”. Så här kan du tänka när du planerar. 
 
 
 
 
 
     

 Skapa bokningssida

Bokningssidan är tillgänglig för dig som har prisplanen Standard eller Premium. På bokningssidan finns det möjlighet att lyfta videomaterial, skriva en fördjupad biografi om varför du är aktiv inom ditt specifika område, lägga till bilder och ha en egen sektion där du kan länka till din hemsida och sociala medier. Här kommer också en översikt på dina event och tillfällen synas, när du publicerat dem med datum. Gå till “Min bokningssida” och välj vilken information du vill lyfta. 

     

      

   

      

       

Börja tjäna pengar & spara tid

Nu är  allt  på plats och det är dags att börja ta bokningar. När det är du som fixar bokningarna ska inte vi ta åt oss äran. Använd dina bokningslänkar när du säljer ditt koncept i egna kanaler så slipper du annonsavgiften och sparar tid genom att samla alla bokningar på ett ställe. Välj om du vill länka till din bokningssida, kurssida eller använda din bokningswidget för att ta betalt från din egen site. Dina kunder betalar direkt vid bokning och får kvitto och påminnelser på mail. 

       

    

    

     

        

          

    

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss