Kom igång med ditt erbjudande

Vi bygger smarta verktyg så att du kan bygga din business. I den här guiden får du lära dig hur du kommer igång och tar emot bokningar på nolltid.


  1. Publicera ditt erbjudande
  2. Lägg upp datum
  3. Skapa en samlingssida
  4. Börja ta bokningar
         

Publicera ditt erbjudande

Börja med att logga in på ditt Skillbreak-konto och klicka på din profilbild högst upp till höger. Välj sedan “Lägg till” → “Koncept”. Du kommer då till formuläret och fyller i all information om ditt erbjudande. 

  

 

 

 

 

  

     

                         

Lägg upp datum

Nu är det dags att lägga till dina första datum. Gå till “Hantera datum och deltagare”, välj kurs och “lägg till”. Så här kan du tänka när du planerar. 
 
 
 
 
 
     

 Skapa samlingssida

På samlingssidan får du som har prisplanen Standard eller Premium alla dina koncept, datum och recensioner samlat på ett ställe. Här kan du skriva en fördjupad biografi om dig själv, lägga till video, marknadsföra andra delar av din verksamhet och länka till din site och sociala medier. Gå till “Min samlingssida” och skapa din egen samlingssida.

     

      

   

      

       

Börja tjäna pengar & spara tid

Nu är  allt  på plats och det är dags att börja ta bokningar. Använd delningslänkarna i dina egna kanaler och spara tid när dina kunder betalar direkt vid bokning och får kvitto och påminnelser automatiskt.

       

    

    

     

        

          

    

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss