Vad är en välkomsthälsning?

Välkomsthälsningen är en hälsning som är unik för varje datum som du publicerar. Välkomsthälsningen är ett sätt att personalisera informationen om ditt erbjudande till de deltagare som har bokat den. I välkomsthälsningen har du en möjlighet att skriva en trevlig hälsning, påminna och meddela om detaljer som rör det kommande tillfället. Här passar det bra att skriva ett mer detaljerat schema över upplägget eller komplettera din vägbeskrivning. Du uppmanas att fylla i en välkomsthälsning för varje nytt datum du publicerar.

Var visas välkomsthälsningen?

Välkomsthälsningen visas på välkomstsidan som blir tillgänglig för deltagarna efter bokning. 


Hur skapar jag en välkomsthälsning?

Du lägger till din välkomsthälsning i samband med att du publicerar ett nytt datum. Såhär skapar du till en välkomsthälsning:

1. Välj Mina kurser i menyn i ditt Skillbreak-admin.

2. Välj konceptet du vill lägga till datum för i listan och klicka på knappen Lägg till datum.

3. Fyll tid och datum för tillfället och skriv välkomsthälsningen på både svenska och engelska. Klicka sedan på Publicera nytt datum.

Viktigt att tänka på! Så snart du har fått bokningar på ditt datum går det inte längre att ändra välkomsthälsningen. Om du behöver komplettera med information, använd istället meddelandefunktionen för att vara säker på att den nya information når alla deltagare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss