Hur marknadsförs mitt koncept av Skillbreak?

Skillbreak.com har tiotusentals besökare som letar efter något nytt att lära sig varje månad. I teamet på Skillbreak har vi kompetens inom marknadsföring, SEO, kommunikation, copywriting, PR, koncept, produktutveckling, foto och design. Vi är experter på skapa intressant innehåll mot våra användare med målet att fylla dina platser.

Kategorier

När du annonserar på Skillbreak syns ditt koncept inom din relevanta kategori och i relevanta samlingar, t.ex. för din stad.

Skillbreaks kanaler

Du har chans att synas mot relevanta målgrupper även i andra kanaler, t.ex. i våra sociala kanaler, genom riktade annonser, nyhetsbrev, bland utvalda koncept på startsidan och i relevanta samlingar.

Sök

Koncept som annonseras på skillbreak.com optimeras för att synas på Google och i andra sökmotorer. När du annonserar blir ditt koncept också synligt när en användare söker på skillbreak.com.

Mailutskick

Vi har tiotusentals användare i vårt databas som varje månad får olika typer av utskick per mail. Vi skickar ut kurerade nyhetsbrev mot hela och segmenterade delar av användarna i vår databas. Besökare på marknadsplatsen kan även bevaka dig och dina koncept och får då mail när du lägger upp nya datum eller en plats blir tillgänglig igen, till exempel vid en avbokning.


Öka dina chanser att synas i vår marknadsföring

Gör såhär: 
  • Skapa ett genomtänkt och relevant koncept
  • Se till att alla dina bilder håller hög kvalitet
  • Ha en välskriven och tydlig beskrivning
  • Samla recensioner och sikta på att hålla jämn och hög kvalitet
  • Publicera datum med god framförhållning

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss