Kan jag ge ut rabatter?

Om du vill erbjuda rabatter så finns det två olika typer av rabatter som du kan erbjuda, en procentuell nedsättning av priset och grupprabatt såsom 4 för 3. Utöver det väljer du även om du vill ha en stående rabatt eller om det endast ska gälla för ett specifikt datum. 

När kan jag erbjuda rabatter? 

Innan du delar en rabattkod är det viktigt att fundera över syftet med rabatten och vem den riktar sig mot. Du väljer själv hur och när du vill använda rabatter, men för att ge dig hjälp på traven har vi sammanställt några vanliga scenarion. 
Familj och vänner/Ditt första tillfälle. Ett fint sätt att komma igång är att bjuda in familj och vänner till ditt första tillfälle. På så sätt hinner du bli varm i kläderna, få dina första omdömen publicerade på din konceptsida och komma igång med bokningar. 
Sista minuten. När det är 0-2 dagar kvar och du har platser kvar som du gärna fyller kan det passa bra med en extra generös rabatt för att fylla gruppen. 
Gruppriser. För att direkt fylla upp datum kan du erbjuda grupprabatter om det passar med ditt koncept. Har du t ex 6 platser per datum kan du ha ett erbjudande om att boka 6 platser och betala för 5. 
Säsongsbaserade kampanjer. Vill du ge dina följare ett extra generöst erbjudande inför jul/påsk eller alla hjärtans dag? Välj en rabattkod som gäller fram till ett visst datum och ge dina följare ett mervärde. 

Hur får jag en rabattkod? 

Kontakta oss på expert@skillbreak.com med information om rabattkoden du vill erbjuda, så återkommer vi med en kod som du kan dela. Vi finns även här för att bolla idéer om du är osäker på hur du ska använda rabatter. Viktigt! Du bär själv kostnaden för din valda rabatt, Skillbreak skapar endast rabattkoden.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss