Kan jag ge ut rabatter?

Ja, det är ett jättebra sätt att komma igång, fylla platser och eller belöna trogna återkommande kunder. Om du vill erbjuda rabatter så finns det två olika typer av rabatter som du kan erbjuda, en procentuell nedsättning av priset och grupprabatt t.ex. 2 för 1. Utöver det väljer du även om du vill ha en stående rabatt för ett visst koncept eller om det endast ska gälla för ett specifikt datum. Du kan också ha en kod som gäller för alla dina erbjudanden. Du bestämmer ifall det ska vara en unik kod (kan endast användas en gång) eller om det ska vara en öppen kod som kan användas många gånger.

När kan jag erbjuda rabatter? 

Innan du delar en rabattkod är det viktigt att fundera över syftet med rabatten och vem den riktar sig mot. Du väljer själv hur och när du vill använda rabatter, men för att ge dig hjälp på traven har vi sammanställt några vanliga scenarion. 
Familj och vänner/Ditt första tillfälle. Ett fint sätt att komma igång är att bjuda in familj och vänner till ditt första tillfälle. På så sätt hinner du bli varm i kläderna, få dina första omdömen publicerade på din konceptsida och komma igång med bokningar. Då du väljer att ge 100% rabatt behöver de inte betala.  
Sista minuten. När det är 0-2 dagar kvar och du har platser kvar som du gärna fyller kan det passa bra med en extra generös rabatt för att fylla gruppen. Då ska du välja specifikt datum.  
Grupper. För att direkt fylla upp datum kan du erbjuda grupprabatter om det passar med ditt koncept. Har du t ex 6 platser per datum kan du ha ett erbjudande om att boka 6 platser och betala för 5. 
Säsongsbaserade kampanjer. Vill du ge dina följare ett extra generöst erbjudande inför jul/påsk eller alla hjärtans dag? Välj en rabattkod som gäller fram till ett visst datum och ge dina följare ett mervärde. 

Lojaliserande rabatter. Skicka ett meddelande till alla deltagare efter genomfört event med ett erbjudande om att boka någon av dina andra koncept. Här passar det att ha en kod som gäller för alla dina koncept, tex 20% rabatt.

Hur får jag en rabattkod? 

Du uppgraderar till prisplanen Standard eller Pro så kan du själv skapa en rabattkod, i menyn under rabattkoder. Först sätter du villkoren för själva rabatten och sedan kan du generera koder, unika eller generiska. Du uppgraderar på ditt konto under "prisplan". Viktigt att notera! Du bär själv kostnaden för din valda rabatt.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss